085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
default banner desktop
Filters
Gefilterd op
Kleur
Voeringsopties
Gemaakt van
Eigenschap

Solar Rolluiken

2 Artikelen

Solar Rolluiken

vanaf
ā‚¬Ā 82,80

Solar Rolluiken

Solar Rolluiken op Maat Laten Maken?

Solar Rolluiken op maat van Tuiss zijn de oplossing voor Raamdecoratie voor buiten! Een echte duizendpoot die functie, innovatie en esthetiek uitstraalt als nooit tevoren! Dit product zal jou beschermen tegen zowel nieuwsgierige blikken als tegen overmatig licht. Dompel jezelf compleet onder in een donkere oase, precies zoals jij wilt, ongeacht het moment van de dag.
Deze Solar Rolluiken geven jou de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoeveel licht er binnenkomt en wie er dus niet meer naar binnen kan kijken. Allemaal op de gemotoriseerde kracht van zonne-energie! Ga voor de passende oplossing voor elk raam door het maatwerk van Tuiss!
Wij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om Rolluiken of Solar Rolluiken, beide modellen hebben hun eigen voordelen en toepassingen voor in jouw huis.

Solar Rolluiken, wat is de juiste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar Raamdecoratie voor buiten jouw huis, maar heb je geen idee wat voor een product het beste bij jouw wensen past? Tuiss biedt twee soorten aan: Rolluiken en Solar Rolluiken.
Met dit product kan je eindelijk volop zorgeloos genieten van privacy in jouw eigen huis, die als het ware als een cocon jouw ramen en deuren omarmt. Nog een extra voordeel, deze Solar Rolluiken bieden ook veiligheid. Ze maken het voor inbrekers een stuk moeilijker om te spieken in jouw huis- en - de extra barriĆØre van de Solar Rolluiken werkt ook een stuk afschrikwekkender dan een enkel stoffen gordijntje.
Dit product is tevens voorzien van sterk aluminium dat een profiel van geluidsdempend, isolerend Polyurethaanschuim verschuilt. Dit product is gemaakt om vertrouwen te geven aan jou en ene verhoogde kwaliteit van woonplezier, zonder schaamrood op de kaken te geven vanwege een "praktische" look die je liever wegmoffelt.

Onze Solar Rolluiken worden volledig op maat gemaakt waardoor ze perfect! Hierbij geldt:

Maximale breedte 2,000mm, Maximale hoogte 2,000mm
Minimale breedte 800mm, Minimale hoogte 605mm

Naast de mooie vormgeving en het feit dat dit product gewoon heel erg handig is, is deze collectie van Solar Rolluiken speciaal ontworpen om onder andere jou van de zomerhitte te beschermen en te verkoelen in huis, geluidsoverlast te dempen, en prangende ongewenste blikken buiten te houden! De bediening is gemotoriseerd; maar dan wel met technologie die duurzaamheid in acht neemt door zelf zonne-energie op te wekken!
Het sterke aluminium is bijna onderhoudsvrij ongeacht de weersomstandigheden; en het Polyurethaanschuim ondersteunt de eerder benoemde verkoelende & geluidsdempende voordelen. Voorzien van Luxe Aluminium Cassette en Zijgeleiders, en standaard met kindveilige, koordloze bediening. Tot slot, Solar Rolluiken werken 35 dagen zonder zon en werken ook wanneer het bewolkt is!

Woontrends Solar Rolluiken

Solar Rolluiken moeten niet alleen praktisch zijn, maar ook iets toevoegen aan je interieur, dat is gelukt met deze collectie! Haast een sierraad voor de buitenkant van je huis te noemen, deze perfecte combinatie van functie en oogstrelende luxe geeft je huis een moderne touch! Ga voor kleuren als Wit voor een mooie uitstraling die direct opvalt.
Onze Solar Rolluiken bieden een hoogwaardig design dat naadloos aansluit bij jouw huis. Kies de kleur die jij mooi vindt en combineer!
Wil je flink besparen op het aanschaffen van Solar Rolluiken? Kies dan voor Tuiss!

Solar Rolluiken, tot 70% goedkoper dan in de winkel!

Onze Solar Rolluiken zijn volledig op maat gemaakt en sluiten daarom perfect aan bij jouw ramen. Hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen, de garantie van Tuiss.
Wij bieden onze producten voor een zeer scherpe prijs aan, wel zo prettig aangezien dat Raamdecoratie een grote investering is en de keuze niet makkelijk gemaakt kan worden.
Voorkom dat een product na enige tijd een doorn in het oog zal worden met onze prachtige collectie, en maak een weloverwogen keuze op jouw eigen tempo!
Als je nu afvraagt, hoe het kan eigenlijk dat wij zoveel schelen qua prijs met de reguliere, duurdere winkelstraten? Het antwoord is zeer simpel:

Tuiss bevat onder andere geen fysieke winkel- of showroom die wij moeten bekostigen en idem voor het aan huis leveren van maat- en/of montage service. Deze factoren geven onze producten zo'n enorm voordeel qua prijs, fijn voor iedereen. Wij willen de consument onnodige kosten besparen voor iets wat al een grote kostenpost kan zijn.

Verder is het zelf inmeten en monteren van raamdecoratie met de speciaal ontwikkelde gidsen voor elke individuele productgroep, zo gepiept en zo gedaan. Kijk bijvoorbeeld naar onze blog over het meetproces. Al deze onderdelen helpen mee aan een klein prijsje behouden zonder verlies van een prettige productervaring!
Tuiss producten worden verder supersnel geleverd en standaard naar jouw wens op maat gemaakt, wij bieden topkwaliteit voor een scherpe prijs en producten die het jouw gemakkelijk maken.

Kom je er toch niet uit, of heb je gewoon een vraag? Bel dan onze vriendelijke klantenservice die klaarstaan voor jou en graag meedenken aan maatwerk advies voor elke situatie. Allemaal vanuit het comfort van je eigen huis!

Waarom zijn Solar Rolluiken van Tuiss de beste keuze?

Onze Solar Rolluiken zijn volledig op maat gemaakt en sluiten daarom perfect aan bij jouw ramen. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen.

Even alles kort op een rijtje wat Tuiss voor jouw raamdecoratie kan betekenen:

Standaard 100% op maat gemaakt
Oog voor duurzaamheid, zowel in gebruik als voor het milieu
Designer merken
Vlijmscherp geprijsd zonder verlies van kwaliteit
Breedste online assortiment met eindeloos veel opties
Bliksemsnelle bezorging aan huis
Deskundig klantenservice met advies op maat
Gratis kleurstalenservice per post aan huis

Sterk (kleur)staaltje, ontdek de gratis service

Wil jij ook dit jaar zorgeloos van jouw zomeravonden genieten, maar wil je graag dit product eerst in het echt ervaren?
Wij van Tuiss begrijpen dat, ondanks hoe handig het is om niet afhankelijk te hoeven zijn van anderen voor services en de bijkomende rompslomp kunnen voorkomen. Echter, uiteindelijk krijg je enkel een compleet beeld van een product door het in jouw handen ervaren.
Gelukkig is er een oplossing... de showroom is nu in jouw eigen huis door onze gratis -en vrijblijvende ā€“ kleurstalen service! Ontdek het zelf, bestel & vergelijk zodat jij de perfecte keuze kan maken.

Bestel vandaag nog je gratis kleurstalen en ontvang deze binnen 1-2 werkdagen in huis, tot snel!

Veelgestelde vragen: