085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomerolluikSolar Wit

Solar Wit Solar Rolluiken

ā‚¬Ā 82,80
19186

Over Solar Wit

Ben je klaar om het volgende niveau te bereiken voor raamdecoratie voor buiten? Onze Zonnepaneel Shutters in de kleur Wit zijn precies wat jij zoek! Een winnende combinatie van praktische functies en een stijlvol, hypermodern uiterlijk, dat maakt dit product een echte alleskunner jouw huis als sieraad zal laten uitblinken! De bediening is elektrisch aangedreven gemotoriseerd; maar dan wel met technologie die duurzaamheid in acht neemt door zelf zonne-energie op te wekken!

De witte kleur werkt extra verkoelend, in tegenstelling tot donkere kleuren kaatst wit juist hitte af. Vervaardigt van sterk aluminium dat geluiddempende & isolerende Polyurethaanschuim verschuilt. Dit product is gemaakt om vertrouwen te geven in kwaliteit van zowel raamdecoratie als woonplezier. Allemaal zonder schaamrood op de kaken te krijgen vanwege een "praktische" look die je liever wegmoffelt. Daarnaast bieden onze Zonnepaneel Shutters ook een mogelijkheid ter verbetering van jouw veiligheid. Inbrekers krijgen het een stuk moeilijker door de extra barriĆØre.

Voor een investering in woonplezier zoals deze wil je natuurlijk zeker zijn dat het een perfecte match is. Kies er daarom voor om onze gratis kleurstalen service te gebruiken en bestel jouw favoriete opties! En dankzij onze standaard op maat gemaakte service ben je altijd zeker van een perfecte pasvorm!

 • Volledig op maat gemaakt
 • Aluminium
 • Maximale breedte 2,000mm, Maximale hoogte 2,000mm
 • Minimale breedte 750mm, Minimale hoogte 605mm
 • Pre-fitted with operating handle, child safe cord free operation
 • RAL kleur witte cassette: 9010
 • RAL kleur antraciet cassette: 7016
 • Solar shutters werken 35 dagen zonder zon en werken ook wanneer het bewolkt is
 • Voorzien van isolatiestof in de lamel voor betere isolerende werking
 • De diepte en hoogte van de cassette van Solar Rolluiken bij een hoogte van 655 mm tot 1400 mm is 165 mm
 • De diepte en hoogte van de cassette van Solar Rolluiken bij een hoogte van 1401 mm tot 1900 mm is 180 mm
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren