085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomerolluikSolar Antraciet

Solar Antraciet Solar Rolluiken

ā‚¬Ā 82,80
19187

Over Solar Antraciet

Laat je huis ondersteunen door de kracht van de zon met het gemotoriseerde, Solar Rolluiken in de kleur Antraciet! Een echte duizendpoot die functie, innovatie en esthetiek uitstraalt als nooit tevoren. Dit product zal jou beschermen tegen zowel nieuwsgierige blikken als overmatig licht. Dompel jezelf compleet onder in een donkere oase, precies zoals jij wilt, ongeacht het moment van de dag.

Onze rolluiken creĆ«ren ook extra veiligheid in huis, door potentiĆ«le indringers af te schrikken en het moeilijker maken om binnen te komen. Wist je dat dit product ideaal is om de klimaatcontrole en geluidsisolatie van jouw woning te verhogen?  Het door sterk aluminium verborgen polyurethaanschuim werkt hard achter de schermen zonder dat jij ook maar iets hoef te doen. Dit gemak is ook te vinden in de bediening en montage, de Solar aangedreven motor loopt als een zonnetje en hoeft dus ook niet via irritante kabels aangesloten te worden. 

Denk je stiekem aan doemscenario's over Rolluiken die het opgeven onder de Nederlandse zon? Geen zorgen. Dit product vangt licht op wanneer het aanwezig is om vervolgens om te zetten in energie die efficiƫnt opgeslagen wordt. Dit product werkt niet alleen als een "fair weather friend" en blijft functioneren ongeacht het weer. Gun jezelf een optimale woonervaring en omarm een duurzame toekomst met deze slimme schoonheid.

Dit zonnetje in huis halen? Bestel gelijk een gratis kleurstaal en ontdek! Wij maken jouw favoriet vervolgens standaard op wens naar maat!

 • Volledig op maat gemaakt
 • Aluminium
 • Maximale breedte 2,000mm, Maximale hoogte 2,000mm
 • Minimale breedte 750mm, Minimale hoogte 605mm
 • Pre-fitted with operating handle, child safe cord free operation
 • RAL kleur witte cassette: 9010
 • RAL kleur antraciet cassette: 7016
 • Solar shutters werken 35 dagen zonder zon en werken ook wanneer het bewolkt is
 • Voorzien van isolatiestof in de lamel voor betere isolerende werking
 • De diepte en hoogte van de cassette van Solar Rolluiken bij een hoogte van 655 mm tot 1400 mm is 165 mm
 • De diepte en hoogte van de cassette van Solar Rolluiken bij een hoogte van 1401 mm tot 1900 mm is 180 mm
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren