085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Designer Collecties

 • Van Gogh Collectie
  Met trots presenteren wij het resultaat van onze samenwerking met het Van Gogh Museum® in Amsterdam: Een veelzijdige collectie gebaseerd op de meesterwerken van de beroemde Nederlandse schilder. Van Gogh gebruikte voor zijn schilderijen vele kleurencombinaties die terugkomen op onze luxe stoffen.
  Shop Nu
 • V&A William Morris Collectie
  De exclusieve William Morris collectie van op maat gemaakte raamdecoratie is resultaat van onze samenwerking met het wereldberoemde V&A museum of design & arts in Londen. De verfijnde stijl van Morris dat gekenmerkt wordt door traditionele patronen is in een fris en modern jasje gestoken en klaar om de centerpiece te worden van jouw interieur als gordijn, vouwgordijn of rolgordijn.
  Shop Nu
 • Clarissa Hulse Collectie
  Designer Clarissa Hulse ontwerpt vanuit haar studio in Noord-London de mooiste patronen en botanische printen waarbij ze zich heeft laten inspireren door de natuur. Verrassende combinaties van pasteltinten, waterverfkleuren en felle patronen schitteren op onze gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen. Welke design statement uit deze collectie?
  Shop Nu
 • Scion Collectie
  Het hippe merk Scion kenmerkt zich door vrolijke kleuren en strakke, door Scandinavi├ź ge├»nspireerde ontwerpen, die je interieur een frisse en eigentijdse twist geven! De welbekende Mr. Fox is het gezicht van de collectie en is terug te vinden in menig kinderkamer of babykamer. Als je van een vrolijke woonkamer of slaapkamer houdt dan is deze collectie een must-see en must-have!
  Shop Nu
 • Harlequin Collectie
  Harlequin is een zeer gerenommeerd merk op het gebied van design. Het betekent letterlijk: een verscheidenheid aan kleur, en dat kun je goed terugzien in deze rijke collectie raamdecoratie. Je wordt overweldigd door verrassende kleurencombinaties, innovatieve texturen en op de catwalk geïnspireerde designs. Wij zijn trots op deze samenwerking en hopen dat je net zo enthousiast wordt van deze collectie raamdecoratie als wij!
  Shop Nu
 • Orla Kiely House Collectie
  Orla Kiely is een gerenommeerde designer met wereldwijde bekendheid. Haar beroemde retro petronen doen het goed in menig interieur, van woonkamer tot slaapkamer tot kinderkamer. We zijn trots op deze samenwerking en tonen je graag het resultaat van Orla Kiely patronen op onze vouwgordijnen, gordijnen en rolgordijnen!
  Shop Nu
 • Emma Bridgewater Collectie
  Leder design van Emma Bridgewater is gebaseerd op de schoonheid van alledaagse dingen om ons heen. Als je deze prachtige kleurrijke ontwerpen combineert met onze prachtige stoffen krijg je een unieke combinatie. Beschikbaar op rolgordijnen, vouwgordijnen of gordijnenÔÇŽ. Laat je inspireren!
  Shop Nu
 • Cath Kidston Collectie
  De prachtige ontwerpen van Cath Kidston zijn beroemd om hun klassieke bloemenprints en perfecte kleurcombinaties. Deze rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen passen zowel in moderne als traditionele interieurs dus je vindt binnen deze collectie zeker een geschikt design voor in jouw huis.
  Shop Nu
 • Sanderson Home Collectie
  Sanderson is een van de bekendste interieurmerken ter wereld. Gekenmerkt door handgetekende prints en herinterpretaties uit de geschiedenis. Zorgvuldigheid in elk ontwerp is enorm belangrijk voor een merk met een waardevol verleden. De roemrijke fijn verstrengelde takken- en vogelprints geven jouw ruimte een finishing touch! De collectie is verkrijgbaar in rolgordijnen, vouwgordijnen, standaard gordijnen en wave gordijnen.
  Shop Nu

laat je inspireren