Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl


vanaf €9.95

Elements Aluminium Jaloezieën

Je krijgt niet veel meer waar voor je geld dan dit! Onze Elements-collectie bestaat uit onze meest populaire aluminium kleuren tegen de laagste prijs. Je krijgt nog steeds dezelfde hoogwaardige onderdelen, eenvoudig te gebruiken koorden en sterke lamellen tegen een verbazingwekkend lage prijs.

vanaf €10.25

Essence Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn geweldig om een moderne uitstraling te geven aan je omgeving en onze Essence-collectie wordt geleverd in een palet dat varieert van de helderste witte tot de meest levendige kleuren. Zij zijn gemakkelijk schoon te vegen en zullen niet roesten waardoor ze perfect zijn voor hete en vochtige omstandigheden.

vanaf €10.25

Houtkleurige Aluminium Jaloezieën

Jaloezieën die eruit zien als echt hout! Onze Woodgrain jaloeziecollectie heeft het allemaal. De natuurlijke uitstraling van een prachtige houtnerf met de slijtvaste, robuuste kwaliteiten van onze aluminium jaloezieën. Deze jaloezieën zijn ideaal voor keukens en badkamers, waar kromtrekken nooit een probleem is en vuil er zo vanaf veegt!

vanaf €15.95

Grande 50mm Aluminium Jaloezieën

Op zoek naar iets groters? Deze Grande jaloezieën nemen onze sterke, aluminium lamellen en voegen een paar mm extra toe om je een stijlvolle en verfijnde look te geven. We brengen ze naar je toe in onze populairste kleuren, compleet met een op kleur afgestemde hoofdrail en koorden voor een gecoördineerde afwerking.

vanaf €18.95

Synergie Aluminium Jaloeziëen

Deze Synergie aluminium jaloezieën hebben een bijpassende houten sierlat die de bovenbak bedekt, de combinatie van aluminium met hout maakt deze raamdecoratie uniek en geeft het een luxe uitstraling. Aluminium jaloezieën zijn erg populair omdat je eindeloos kunt spelen met licht en privacy door de lamellen te kantelen.

Aluminium Jaloezieën

Onze collectie aluminium jaloezieën is sterk, robuust en stijlvol. Of je nu eenvoudige kleuren of gestructureerde lamellen wilt, de sterke aluminium lamellen zijn perfect voor elke ruimte. Doordat aluminium lamellen waterdicht zijn en eenvoudig schoon te maken, zijn de jaloezieën ook een goede keuze voor in je badkamer of keuken. Elke jaloezie heeft een kantelmechanisme voor een volledige lichtsturing.

Voor extra stijl en verfijning bieden wij een premium assortiment jaloezieën aan met een keuze aan metallic afwerkingen en ontwerpen. De geperforeerde lamellen zorgen voor zowel zacht gefilterd licht in huis als een goed uitzicht naar buiten.


5 Star

Jaloezie?n

Fijne en duidelijke site, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

4 Star

Vouwgordijnen

Alles in orde

5 Star

Vouwgordijnen

Goede service, snelle levering

4 Star

Rolgordijnen

Prima. Overzichtelijke site makkelijk alles invoeren duidelijk. Geen gedoe met leveringen waren zelfs eerder als verwacht....

5 Star

jalouzie

dik tevreden ????

5 Star

50mm jaloezie

Perfect

4 Star

vouwgordijn

We hebben een vouwgordijn helemaal naar onze zin. Er is duidelijk uitgelegd hoe we de maat moesten nemen. En we zijn er blij...

5 Star

Houten lammellen

Snelle levering en goede kwaliteit en op maat

5 Star

Tuiss vouwgordijen

Top, mooie gordijnen, perfect op maat, goede kwaliteit

5 Star

Lamellen

Goede service. Snel geleverd alles goed op maat. En reserve onderdelen erbij.

5 Star

Jaloezieen

Fijne prijzen, snelle levering

5 Star

Witte Houten jaloezieen

Echt geweldige service, ook telefonisch. Product is top kwaliteit en super simpel op te hangen. Geweldige prijs, nergens...