085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elements Magnolia - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 8,25
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17375

Over Elements Magnolia

Elements Magnolia is een klassieke aluminium jaloezie met een mooie crème afwerking. Het straalt verfijning en elegantie uit en is eenvoudig te combineren met verschillende interieurstijlen. Voor keukens en badkamers is deze jaloezie uitermate geschikt.

Dit maakt de raamdecoratie een perfecte keuze voor in kamers waarin veel zonlicht een probleem is of waar privacy gewenst is. De wit getinte lamellen zijn stevig en kunnen heen en weer worden gekanteld of worden opgetild tot een strakke stapel. Hierdoor kun je een zelf nauwkeurig het lichtinval bepalen en de mate van privacy.

Zou de Elements Magnolia goed staan in je woonkamer, keuken en eetkamer? Bestel de gratis kleurstaal en vergelijk deze met jouw interieur! De Elements Magnolia wordt, net als alle andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren