085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elements Donkergrijs - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

ā‚¬Ā 11,00
17369

Over Elements Donkergrijs

Elements Donkergrijs is een trendy aluminium jaloezie met een mooie matte afwerking. Deze populaire donkergrijze keuze zal iedere ruimte een eigentijdse uitstraling geven zonder te overweldigend te zijn. Met deze jaloezie heb je de ultieme controle over het lichtinval door het kantelmechanisme van de lamellen. Dit maakt de raamdecoratie een perfecte keuze voor in kamers waarin veel zonlicht een probleem is of waar privacy gewenst is. Deze raamdecoratie is ook uitermate geschikt voor keukens en badkamers.

Door het kantelen van de lamellen kun je eenvoudig en snel het lichtinval naar wens regelen. De lamellen zijn stevig en kunnen heen en weer worden gekanteld of worden opgetild tot een strakke stapel. Hierdoor kun je een zelf nauwkeurig het lichtinval bepalen en de mate van privacy. Bovendien kun je kiezen voor meer privacy of niet. De robuuste lamellen zijn ook makkelijk te reinigen waardoor deze ook geschikt zijn voor keukens en badkamers.

Bestel gauw de gratis kleurstaal en vergelijk de donkere grijstint met jouw interieur! De Elements Donkergrijs wordt geheel op maat gemaakt. Waar zou jij de Elements Donkergrijs ophangen?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoƶrdineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoƶrdineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieĆ«n in een kozijn te plaatsen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren