Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

large offer snippet small offer snippet

Naturel Vouwgordijnen

vanaf €20.00

Deze prachtige collectie Luxe Naturel vouwgordijnen bevat prachtig getextureerde stoffen in lichte en neutrale kleurstellingen voor een... prachtige, eenvoudige en verfijnde look. Uitzonderlijke kwaliteit en volledig gevoerd zullen deze vouwgordijnen je huis voorzien van echte stijl en klasse.

Luxe Voile Vouwgordijnen

vanaf €20.00

Onze luxe voile vouwgordijnen geven je huis een zachte en stijlvolle uitstraling. Deze voile stoffen filteren de scherpe schittering van het... licht. Je kunt gewoon naar buiten kijken terwijl je overdag de nodige privacy ervaart. Het is de perfecte combinatie tussen functionaliteit en elegantie.

SmartView Elektrische Vouwgordijnen

vanaf €36.00

Ben je op zoek bent naar elektrische vouwgordijnen? Neem dan een kijkje bij de gemotoriseerde SmartView vouwgordijnen! Bedien 1 of meerdere... vouwgordijnen met 1 druk op de knop via de SmartView App! Creëer scènes en geniet van privacy & lichtinval wanneer het jou uitkomt! Maak keuze uit verschillende voeringsopties, zoals een lichtfilterende voering of een verduisterende voering. Wil je geen voering? Kies dan een ongevoerd product.

Effen Vouwgordijnen

vanaf €20.00

Onze collectie effen vouwgordijnen geeft een prachtige luxe uitstraling in elk interieur! Combineer een drukkere inrichting met deze effen... stoffen voor een perfecte balans. Deze collectie effen kleuren zijn geschikt voor elke ruimte door de verschillende voeringsopties. Kies een verduisterende voering voor in de slaapkamer om te genieten van je nachtrust!

Luxe Designs Vouwgordijnen

vanaf €22.00

Deze collectie vouwgordijnen met patronen heeft zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen en is verkrijgbaar in een groot aantal... kleurstellingen. De mooie patronen maken het mogelijk om je huis compleet te maken met een levendige uitstraling om elke ruimte een zachte en uitnodigende uitstraling te geven.