Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

Naturel Vouwgordijnen

vanaf €21.95

Deze prachtige collectie Luxe Naturel vouwgordijnen bevat prachtig getextureerde stoffen in lichte en neutrale kleurstellingen voor een... prachtige, eenvoudige en verfijnde look. Uitzonderlijke kwaliteit en volledig gevoerd zullen deze vouwgordijnen je huis voorzien van echte stijl en klasse.

Luxe Voile Vouwgordijnen

vanaf €21.95

Onze luxe voile vouwgordijnen geven je huis een zachte en stijlvolle uitstraling. Deze voile stoffen filteren de scherpe schittering van het... licht. Je kunt gewoon naar buiten kijken terwijl je overdag de nodige privacy ervaart. Het is de perfecte combinatie tussen functionaliteit en elegantie.

Kleurrijke Vouwgordijnen

vanaf €22.25

Breng een kleurrijke vibe in je huis met een luxe vouwgordijn. De Luxe Colours collectie bevat de meest populaire kleuren en toont de nieuwste... trends op het gebied van woninginrichting. Bovendien zijn al onze Luxe Vouwgordijnen volledig gevoerd en van de hoogste kwaliteit.

Designer Vouwgordijnen

vanaf €24.45

Deze collectie vouwgordijnen met patronen heeft zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen en is verkrijgbaar in een groot aantal... kleurstellingen. De mooie patronen maken het mogelijk om je huis compleet te maken met een levendige uitstraling om elke ruimte een zachte en uitnodigende uitstraling te geven.

Zijde Vouwgordijnen

vanaf €20.95

Deze zijden collectie is gemaakt van prachtig echt zijde en prachtige faux-stof die perfect de look en glans van het echte materiaal... weerspiegelt. In een regenboog van kleuren en neutrale tinten geven deze vouwgordijnen je huis een decadente look met een elegante en verfijnde afwerking.