085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Alabaster Vouwgordijn

ā‚¬Ā 21,75
702

Over Bijou Linnen Alabaster

Maak kennis met de Bijou Linnen Alabaster! Deze prachtige lichte mineraalachtige kleur geeft een frisse touch aan je interieur. Dit lichtbeige vouwgordijn past bij veel kleurschema's en ook in elke kamer van het huis.

Je kiest namelijk zelf welke voering je wilt, zodat je het geschikt kunt maken van slaapkamer tot werkkamer tot keuken. Kies een thermisch verduisterende voering om je vouwgordijn een isolerende werking te geven & bespaar super gemakkelijk energie! 

Het beige vouwgordijn is eenvoudig te bedienen met de luxe nikkel ketting die we gratis meeleveren en waarmee je de baleinen in gelijkmatige plooien omhoog kunt trekken. 

Oldschool bediening niet zo jouw ding? Kies er dan voor om onze SmartView-upgrade te gebruiken om jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau te tillen. Elektrisch en ultiem gebruiksgemak via de SmartView-app.

Benieuwd? Bestel dan een gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren