Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

Van Gogh Rolgordijnen

vanaf €27.50

De rolgordijnen van de Van Gogh collectie zorgen voor een stijlvolle en unieke uitstraling! De collectie bestaat uit een groot aantal prachtige... stoffen met daarbij keuze uit verschillende voeringen! De veelzijdige rolgordijnen zijn de perfecte optie voor zowel de slaapkamer als de badkamer en keuken. Tijdens zijn verblijf in Parijs sjouwde Van Gogh vaak rond met zijn veldezel en schilderspullen. Hij was altijd op zoek naar geschikte onderwerpen.

Van Gogh Vouwgordijnen

vanaf €35.50

Met trots presenteren wij de luxe vouwgordijnen van de Van Gogh collectie! Onze Nederlandse vouwgordijnen collectie is verkrijgbaar in een groot... aantal kleurstellingen met daarbij keuze uit verschillende voeringen. Vincent wist dat zijn schilderijen bijzonder waren en anderen zagen dat ook. Van Gogh gebruikte voor zijn schilderijen vele kleurencombinaties waar wij als team hard aan gewerkt hebben om deze terug te laten komen in de collectie!

Van Gogh Standaard Gordijnen

vanaf €47.95

De gordijnen met het Van Gogh design zijn resultaat van onze samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam! Vincent woonde op verschillende... plekken in Nederland en kreeg in Den Haag les van de kunstenaar Anton Mauve. Maar ook de liefde zorgde voor inspiratie! Laat je inspireren door deze mooie patronen en prachtige kleurenpaletten.

Van Gogh Wave Gordijnen

vanaf €33.50

De exclusieve samenwerking met het Van Gogh Museum levert mooie wave gordijnen op. Bepakt en bezakt met een schildersdoek, verf en andere... materialen ging Van Gogh op pad. Hij schilderde het liefste buiten in de natuur. De brede collectie biedt genoeg kleuren en patronen om uit te kiezen, voor elke type interieur.

Van Gogh Collectie

Met onze nieuwe collectie stap je direct in Van Goghs wereld! Van Gogh ervoer het leven en de wereld op een intense manier en wilde met zijn kunst de grote thema’s van het bestaan - zoals angst, lijden, liefde en hoop - verbeelden. Vincent van Gogh besloot op zijn 27ste om kunstenaar te worden. Die beslissing zou zijn leven en de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen

De exclusieve Van Gogh collectie van op maat gemaakte raamdecoratie is resultaat van onze samenwerking met het wereldberoemde Van Gogh Museum in onze prachtige stad Amsterdam! We zijn trots op onze eerste Nederlandse samenwerking en tonen je graag het resultaat van Van Gogh’s kunst op onze vouwgordijnen, rolgordijnen en gordijnen! Je wordt overweldigd door verrassende kleurencombinaties en stoffen!


Duizenden tevreden klanten
5 Star

Jaloezieen

Zeer tevreden

5 Star

raamdecoratie

Prima kwaliteit raam decoratie, zeer schappelijke prijs ,op maat gemaakt, door ons snel opgehangen.

4 Star

Horizontale lamellen

Eenvoudig te bestellen - correcte levering

5 Star

Lamellen

Prima service

5 Star

Lamellen

Duidelijke website, snelle en correcte levering. Perfict op maat gemaakt.

5 Star

Houten Jaloezie

Goede kwaliteit en snelle levering

4 Star

Houten jaloezie

Prima service, en snel op maat gemaakt. Zeker een +punt dat dit ook op elke maat kan.

4 Star

Verduisteringsgordijn dakraam

Goede en snelle trandactie

5 Star

diversen binnen zonwering.

In een woord: GOED

5 Star

Houten jalozien

Prima geleverd wat er moest komen/besteld en dan ook nog met afwerk strippen. Dit niet verwacht toch gekregen. Dat is een dikke prima

5 Star

Houten luxaflex

Snelle, complete levering! Zeer scherp geprijsd ??

Vtwonen Logo
&C Logo
Marie Claire Logo
Elsevier Weekblad Logo
pijl omhoog icoon TERUG NAAR BOVEN