Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

large offer snippet small offer snippet

Van Gogh Collectie

vanGogh vanGogh logo

Met onze nieuwe collectie stap je direct in Van Goghs wereld! Van Gogh ervoer het leven en de wereld op een intense manier en wilde met zijn kunst de grote thema’s van het bestaan - zoals angst, lijden, liefde en hoop - verbeelden. Vincent van Gogh besloot op zijn 27ste om kunstenaar te worden. Die beslissing zou zijn leven en de kunstgeschiedenis voorgoed veranderen

De exclusieve Tuiss x Van Gogh Museum® collectie van op maat gemaakte raamdecoratie is resultaat van onze samenwerking met het wereldberoemde Van Gogh Museum in onze prachtige stad Amsterdam! We zijn trots op onze eerste Nederlandse samenwerking en tonen je graag het resultaat van de kunst van Vincent Van Gogh op onze vouwgordijnen, rolgordijnen en gordijnen! Je wordt overweldigd door verrassende kleurencombinaties en stoffen!

Van Gogh Rolgordijnen

vanaf €25.20

De rolgordijnen van de Van Gogh collectie zorgen voor een stijlvolle en unieke uitstraling! De collectie bestaat uit een groot aantal prachtige... stoffen met daarbij keuze uit verschillende voeringen! De veelzijdige rolgordijnen zijn de perfecte optie voor zowel de slaapkamer als de badkamer en keuken. Tijdens zijn verblijf in Parijs sjouwde Van Gogh vaak rond met zijn veldezel en schilderspullen. Hij was altijd op zoek naar geschikte onderwerpen.

Van Gogh Vouwgordijnen

vanaf €40.50

Met trots presenteren wij de luxe vouwgordijnen van de Van Gogh collectie! Onze Nederlandse vouwgordijnen collectie is verkrijgbaar in een groot... aantal kleurstellingen met daarbij keuze uit verschillende voeringen. Vincent wist dat zijn schilderijen bijzonder waren en anderen zagen dat ook. Van Gogh gebruikte voor zijn schilderijen vele kleurencombinaties waar wij als team hard aan gewerkt hebben om deze terug te laten komen in de collectie!

Van Gogh Standaard Gordijnen

vanaf €33.30

De gordijnen met het Van Gogh design zijn resultaat van onze samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam! Vincent woonde op verschillende... plekken in Nederland en kreeg in Den Haag les van de kunstenaar Anton Mauve. Maar ook de liefde zorgde voor inspiratie! Laat je inspireren door deze mooie patronen en prachtige kleurenpaletten.

Van Gogh Wave Gordijnen

vanaf €41.40

De exclusieve samenwerking met het Van Gogh Museum levert mooie wave gordijnen op. Bepakt en bezakt met een schildersdoek, verf en andere... materialen ging Van Gogh op pad. Hij schilderde het liefste buiten in de natuur. De brede collectie biedt genoeg kleuren en patronen om uit te kiezen, voor elke type interieur.

Duizenden tevreden klanten
5 Star

Rolgordijn

Geen klachten.

5 Star

Jaloezien

Top service

4 Star

Cedar Grijs & Ebbenhout - 50mm Lamellen Houten Jaloezie

Voldoende

5 Star

Houten luxaflex

Snelle service, en een goede kwaliteit/prijsverhouding.

4 Star

Rolgordijnen

Goed

5 Star

Rolgordijnen en verticale lamellen

Goede kwaliteit, super tevreden

5 Star

Witte jaloezieen

goed !!

4 Star

Horizontale jaloezieen

Mooi assortiment, lekker snel geleverd en goede bereikbaarheid

5 Star

Verticale gordijnen/lamellen

Snelle service en correcte levering!

5 Star

Rolgordijnen

Prima service alles perfect op maat en goede kwaliteit.En ook nog een snelle levering .Top

3 Star

Dakraamgordijn

Vond het niet duidelijk kunnen volgen van het pakket erg storend.

Vtwonen Logo
&C Logo
Marie Claire Logo
Elsevier Weekblad Logo
pijl omhoog icoon TERUG NAAR BOVEN