085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
default banner desktop
Filters
Gefilterd op
Kleur
Voeringsopties
Gemaakt van
Eigenschap

TITLE HERE

2 Artikelen

Rolluiken

vanaf
€ 29,25

Rolluiken

Rolluiken op Maat: Dé Oplossing voor Raamdecoratie voor Buiten

Ben jij op zoek naar rolluiken op maat voor buitenshuis? Dan heeft Tuiss de perfecte opties voor jou. Onze rolluiken zijn veelzijdig en bieden functie, innovatie en esthetiek in één product. Ze beschermen je niet alleen tegen nieuwsgierige blikken, maar ook tegen overmatig licht.
Je kunt jezelf volledig onderdompelen in een donkere oase, ongeacht het moment van de dag. Met onze rolluiken bepaal je zelf hoeveel licht er binnenkomt en wie er wel of niet naar binnen kan kijken. Bij Tuiss kun je terecht voor passende oplossingen op maat voor elk raam!

Rolluiken, hoe kies je de beste raamdecoratie voor buiten?

Twijfel je nog tussen Solar Rolluiken of reguliere Rolluiken? Wij ondersteunen jou graag bij het maken van de juiste keuze.
Tuiss biedt beide aan, en elke collectie heeft zijn eigen voordelen en toepassingen voor in jouw huis. Met onze rolluiken geniet je eindelijk zorgeloos van privacy in je eigen huis. Als een cocon omvatten ze jouw ramen en deuren, en bieden ze potentieel extra veiligheid tegen inbrekers. Het sterke aluminium verschuilt een basis van polyurethaanschuim die zowel isolerend en geluidsdempend werkt. En dankzij hun gelikte uiterlijk krijgt jouw huis een moderne touch.
Dit product is gemaakt om vertrouwen te geven aan jou en een verhoogde kwaliteit van woonplezier, zonder schaamrood op de kaken te geven vanwege een "praktische" look die je liever wegmoffelt.

Onze Rolluiken worden volledig op maat gemaakt waardoor ze perfect zullen passen! Voor de afmetingen geldt echter wel het volgende:

•maximale breedte 1,900 mm, maximale hoogte 1,900 mm
•minimale breedte 655 mm, minimale hoogte 605 mm

Naast de mooie vormgeving en het feit dat dit product gewoon heel erg handig is, is deze collectie van buitengeschikte Rolluiken speciaal ontworpen om zomerhitte te verkoelen in huis, geluidsoverlast te dempen, en extra privacy te geven.
Het sterke aluminium is vrijwel onderhoudsvrij, ongeacht de weersomstandigheden; en het Polyurethaanschuim ondersteunt de eerder benoemde verkoelende & geluidsdempende voordelen. Voorzien van een Luxe Aluminium Cassette en Zijgeleiders, en standaard met kindveilige, koordloze bediening.

Woontrends Rolluiken

Rolluiken moeten niet alleen praktisch zijn! Onze rolluiken combineren functie met esthetiek. Ze zijn een waar sieraad voor de buitenkant van je huis. Sfeer toevoegen aan je buitenruimte, dat is gelukt met deze collectie! De perfecte combinatie van functie en oogstrelende luxe geeft je huis een moderne touch en een mooie uitstraling die direct opvalt.
Onze Rolluiken bieden een hoogwaardig design dat naadloos aansluit bij jouw huis. Kies de kleur die jij mooi vindt en combineer!
Wil je flink besparen op het aanschaffen van Rolluiken? Kies dan voor Tuiss!

Rolluiken, tot 70% goedkoper dan in de winkel!

Onze Rolluiken worden snel en standaard naar jouw wensen op maat gemaakt, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Hoogwaardige producten tegen lage prijzen, de garantie van Tuiss.
Wij bieden onze producten voor een zeer scherpe prijs aan, wel zo prettig aangezien dat Raamdecoratie vaak al een grote investering is en de keuze niet makkelijk gemaakt kan worden.
Voorkom dat een product een doorn in het oog zal worden na enige tijd met onze prachtige collectie en maak een weloverwogen keuze op jouw eigen tempo!
Als je nu afvraagt hoe het kan eigenlijk dat wij zoveel schelen qua prijs met de reguliere, duurdere winkelstraten? Het antwoord is zeer simpel:

Tuiss bevat onder andere geen fysieke winkel- of showroom die wij moeten bekostigen en idem voor het aan huis leveren van maat- en/of montage service. Deze factoren geven onze producten zo'n enorm voordeel qua prijs, fijn voor iedereen. Wij willen de consument onnodige kosten besparen voor iets wat al een grote kostenpost kan zijn.

Verder is het zelf inmeten en monteren van raamdecoratie met de speciaal ontwikkelde gidsen voor elke individuele productgroep, zo gepiept en zo gedaan. Kijk bijvoorbeeld naar onze blog over het meetproces. Al deze onderdelen helpen mee aan een klein prijsje behouden zonder verlies van een prettige productervaring!
Tuiss producten worden verder supersnel geleverd en standaard naar jouw wens op maat gemaakt, wij bieden topkwaliteit voor een scherpe prijs en producten die het jouw gemakkelijk maken.

Kom je er toch niet uit, of heb je gewoon een vraag? Bel dan onze vriendelijke klantenservice die klaarstaan voor jou en graag meedenken aan maatwerk advies voor elke situatie. Allemaal vanuit het comfort van je eigen huis!

Waarom zijn Rolluiken van Tuiss de beste keuze?

Onze Rolluiken zijn volledig op maat gemaakt en sluiten daarom perfect aan bij jouw ramen. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit tegen lage prijzen.

Even alles kort op een rijtje wat Tuiss voor jouw raamdecoratie kan betekenen:

Standaard 100% op maat gemaakt
Oog voor duurzaamheid, zowel in gebruik als voor het milieu
Designer merken
Vlijmscherp geprijsd zonder verlies van kwaliteit
Breedste online assortiment met eindeloos veel opties
Bliksemsnelle bezorging aan huis
Deskundig klantenservice met advies op maat
Gratis kleurstalenservice per post aan huis

Sterk (kleur)staaltje, ontdek de gratis service

Wil jij ook dit jaar zorgeloos van jouw zomeravonden genieten, maar wil je graag dit product eerst in het echt ervaren?
Wij van Tuiss begrijpen hoe handig het is om niet afhankelijk te hoeven zijn van anderen voor services en zo de bijkomende rompslomp voorkomen. Echter, uiteindelijk krijg je enkel een compleet beeld van een product door het in jouw handen ervaren.
Gelukkig is er een oplossing... de showroom is nu in jouw eigen huis door onze gratis -en vrijblijvende - kleurstalen service! Ontdek het zelf, bestel [&] vergelijk zodat jij de perfecte keuze kan maken.

Bestel vandaag nog je gratis kleurstalen en ontvang deze binnen 1-2 werkdagen in huis, tot snel!

Veelgestelde vragen: