Contact
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: [email protected]

large offer snippet small offer snippet

Verduisterende Rolgordijnen

vanaf €7.20

Onze collectie verduisterende rolgordijnen biedt volledige verduistering, waardoor het licht wordt tegengehouden en je kamer donker wordt... wanneer jij dat wilt. Ideaal voor de slaapkamer, ze zorgen ervoor dat licht je slaap niet verstoort en ze bieden ook absolute privacy waardoor ze ook perfect zijn voor de badkamer.

Dimmende Rolgordijnen

vanaf €5.95

Onze Colours-collectie rolgordijnen biedt een fantastisch aanbod van populaire kleuren, van neutrale tinten tot de helderste, en warmste... kleuren. De stoffen zijn middelzwaar en bieden je privacy, terwijl het licht toch zachtjes kan doordringen.

Lichtfilterende Rolgordijnen

vanaf €13.00

Geef je huis een zachte en stijlvolle uitstraling met een van onze voile rolgordijnen. Het geeft je huis een zachte schaduw terwijl je naar... buiten kunt kijken, waardoor je de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie krijgt.

Dubbel Rolgordijnen

vanaf €24.00

Als één rolgordijn niet genoeg is, wat dacht je dan van twee? Onze collectie Dubbel Rolgordijnen combineert de privacy overdag met een... transparant rolgordijn met de onberispelijke zonwering van een verduisteringsrolgordijn in één eenvoudig mechanisme om je alle veelzijdigheid te bieden die je je maar kunt wensen. Bovendien zijn ze ook nog eens stijlvol!

Duo Rolgordijnen | Dag & Nacht

vanaf €15.20

Wat je ook kiest: overdag of 's nachts, je kunt met duo rolgordijnen genieten van de zon én van privacy. Het allerbelangrijkste is dat je... volledige controle hebt over het licht dat je huis in komt. Dit unieke, dubbel gelaagde rolgordijn bestaat deels uit lichtfilterende banen voile en zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je je ruimte wat schaduw geeft, terwijl het er geweldig uitziet!

SmartView Elektrische Rolgordijnen

vanaf €68.80

Ontdek ultiem gemak door de gemotoriseerde SmartView rolgordijnen! Bedien 1 of meerdere rolgordijnen met de SmartView App. Met 1 druk op de knop... bedien je de raamdecoratie in je kamer naar de gewenste positie. Maak scènes aan en zorg voor de gewenste privacy & lichtinval de gehele dag door! De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een lichtfilterend rolgordijn voor de woonkamer.

Luxe Rolgordijnen

vanaf €20.00

Kies een ontwerp. Kies voor een praktische oplossing.... Kies uit een reeks opties voor je huis. In de Choices-collectie rolgordijnen kun je kiezen uit een scala aan prachtige zachte stoffen, en je kunt kiezen uit lichtfiltering, verduistering of een energiebesparende voering. Een rolgordijn die aan al je behoeften voldoet.