Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

large offer snippet small offer snippet

Verduisterende Rolgordijnen

vanaf €8.10

Onze collectie verduisterende rolgordijnen biedt volledige verduistering, waardoor het licht wordt tegengehouden en je kamer donker wordt... wanneer jij dat wilt. Ideaal voor de slaapkamer, ze zorgen ervoor dat licht je slaap niet verstoort en ze bieden ook absolute privacy waardoor ze ook perfect zijn voor de badkamer.

Dimmende Rolgordijnen

vanaf €6.30

Onze Colours-collectie rolgordijnen biedt een fantastisch aanbod van populaire kleuren, van neutrale tinten tot de helderste, en warmste... kleuren. De stoffen zijn middelzwaar en bieden je privacy, terwijl het licht toch zachtjes kan doordringen.

Voile Rolgordijnen

vanaf €8.10

Geef je huis een zachte en stijlvolle uitstraling met een van onze voile rolgordijnen. Het geeft je huis een zachte schaduw terwijl je naar... buiten kunt kijken, waardoor je de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie krijgt.

SmartView Elektrische Rolgordijnen

vanaf €28.80

Ontdek ultiem gemak door de gemotoriseerde SmartView rolgordijnen! Bedien 1 of meerdere rolgordijnen met de SmartView App. Met 1 druk op de knop... bedien je je kamer naar de gewenste positie. Maak scènes aan en zorg voor de gewenste privacy & lichtinval de gehele dag door! De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een lichtfilterend rolgordijn voor de woonkamer.

Luxe Rolgordijnen

vanaf €18.00

Kies een ontwerp. Kies voor een praktische oplossing.... Kies uit een reeks opties voor je huis. In de Choices-collectie rolgordijnen kun je kiezen uit een scala aan prachtige zachte stoffen, en je kunt kiezen uit lichtfiltering, verduistering of een energiebesparende voering. Een rolgordijn die aan al je behoeften voldoet.

Designer Rolgordijnen

vanaf €15.30

Geniet van een mooi patroon voor je raam met deze collectie rolgordijnen, vol leuke en speelse ontwerpen. Met iets voor elk thema en elk... interieur, variërend van stijlvol en eenvoudig tot stoer en brutaal, is er een enorme keuze aan stijlen die bij je huis passen.