Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

large offer snippet small offer snippet

Verduisterende Rolgordijnen

vanaf €7.00

Onze collectie verduisterende rolgordijnen biedt volledige verduistering, waardoor het licht wordt tegengehouden en je kamer donker wordt... wanneer jij dat wilt. Ideaal voor de slaapkamer, ze zorgen ervoor dat licht je slaap niet verstoort en ze bieden ook absolute privacy waardoor ze ook perfect zijn voor de badkamer.

Dimmende Rolgordijnen

vanaf €4.90

Onze Colours-collectie rolgordijnen biedt een fantastisch aanbod van populaire kleuren, van neutrale tinten tot de helderste, en warmste... kleuren. De stoffen zijn middelzwaar en bieden je privacy, terwijl het licht toch zachtjes kan doordringen.

Voile Rolgordijnen

vanaf €7.20

Geef je huis een zachte en stijlvolle uitstraling met een van onze voile rolgordijnen. Het geeft je huis een zachte schaduw terwijl je naar... buiten kunt kijken, waardoor je de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie krijgt.

Screen Rolgordijnen

vanaf €7.20

Deze speciale rolgordijnen bieden uitzicht naar buiten,. Maar voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken! Ze verminderen ook de schittering... en UV-straling, waardoor ze ideaal zijn voor zonnige kamers. Als je 's nachts privacy nodig hebt, raden we je aan om deze rolgordijnen te combineren met vouwgordijnen.

Dubbel Rolgordijnen

vanaf €20.30

Als één rolgordijn niet genoeg is, wat dacht je dan van twee? Onze collectie Dubbel Rolgordijnen combineert de privacy overdag met een... transparant rolgordijn met de onberispelijke zonwering van een verduisteringsrolgordijn in één eenvoudig mechanisme om je alle veelzijdigheid te bieden die je je maar kunt wensen. Bovendien zijn ze ook nog eens stijlvol!

Duo Rolgordijnen | Dag & Nacht

vanaf €14.66

Geniet van het uitzicht, geniet van je privacy, geniet van je huis op elke gewenste manier. De duo rolgordijnen zijn rolgordijnen met een twist.... Het unieke ontwerp, met transparante horizontale stroken, laat je kiezen hoeveel licht je wilt binnenlaten terwijl je kamer toch privé en intiem blijft.

Elektrische Rolgordijnen

vanaf €15.30

Ben je op zoek naar raamdecoratie met extra comfort? Bedien nu je lichtinval in huis door middel van een afstandsbediening met de collectie... gemotoriseerde rolgordijnen van Tuiss! De rolgordijnen zien er chic en stijlvol uit doordat je gebruik maakt van een batterij en geen lange snoeren. Dit maakt een simpele installatie mogelijk.

Luxe Rolgordijnen

vanaf €16.10

Kies een ontwerp. Kies voor een praktische oplossing.... Kies uit een reeks opties voor je huis. In de Choices-collectie rolgordijnen kun je kiezen uit een scala aan prachtige zachte stoffen, en je kunt kiezen uit lichtfiltering, verduistering of een energiebesparende voering. Een rolgordijn die aan al je behoeften voldoet.