085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

5 Jaar Garantie

Gratis Kleurstalen & Snel Thuis

Tot 70% Voordeliger

Maak kans op een shoptegoed t.w.v. €449,- euro op Elektrische Raamdecoratie!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het volgende:

 • Like de post over de giveaway van @tuissraamecoratie en @anita.lifestyle.interior.
 • Volg ons op Instagram.
 • Tag minimaal 3 vrienden om jouw kans te vergroten!

Voorwaarden

 1. De winactie begint op 09/01/2024 en stopt op 16/01/2024. Er wordt contact met de winnaars opgenomen op of na 17/01/2024.
 2. Alleen inwoners van Nederland en België die ouder zijn dan 18 jaar mogen deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van werknemers van Tuiss B.V. en hun gezinnen.
 3. Deelnemers zijn beperkt tot slechts één deelname per persoon.
 4. 5 winnaars ontvangen een waardebon van €449,- euro voor gratis raamdecoratie. Dit kan worden gebruikt voor een bestelling met een hogere waarde, maar het resterende bedrag wordt in rekening gebracht. Bestellingen onder de prijswaarde worden niet terugbetaald. Omdat de producten op maat worden gemaakt, kunnen ze niet worden geretourneerd. De afmetingen van de producten zijn beperkt tot de minimale en maximale afmetingen zoals aangegeven op de website van Tuiss Raamdecoratie. De prijs moet uiterlijk op 30/06/2024 worden ingewisseld.
 5. De winnaars worden op of na 17/01/2024 gecontacteerd via de mail of telefonisch. Als de winnaar niet binnen drie dagen kan worden gecontacteerd of niet beschikbaar is om de prijs in ontvangst te nemen, behoudt Tuiss Raamdecoratie zich het recht voor om de prijs aan een andere deelnemer toe te kennen
 6. Door deel te nemen aan deze wedstrijd wordt u geacht de algemene voorwaarden te hebben aanvaard en gaat u ermee akkoord hieraan gebonden te zijn.
 7. Inzendingen die online worden gedaan met behulp van een script of het gebruik van geautomatiseerde apparaten zullen ongeldig zijn.
 8. Deze promotie wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met, Instagram of Facebook.

Additionele voorwaarden

 1. Alleen inwoners van Nederland en België die ouder zijn dan 18 jaar mogen deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van werknemers van Tuiss B.V. en hun gezinnen. 2. Deelnemers zijn beperkt tot slechts één deelname per persoon. 3. Omdat de prijzen op maat gemaakt zijn, kan het vervolgens niet worden geretourneerd. 4. De grootte van je prijs is beperkt tot de minimum en maximum grootte zoals aangegeven door Tuiss B.V. 5. De prijzen zijn niet overdraagbaar en er zal geen aanpassing worden aangebracht aan bestellingen die onder de prijswaarde worden geplaatst. 6. Na afloop van de actie wordt er telefonisch of per e-mail contact opgenomen met de winnaar. Als de winnaar niet kan worden gecontacteerd binnen een redelijke termijn of niet in staat is om de prijs te accepteren, behoudt Tuiss B.V. zich het recht voor om de prijs toe te kennen aan een andere deelnemer. 7. Inzendingen die online worden gedaan met behulp van een script of het gebruik van geautomatiseerde apparaten zullen ongeldig zijn. 8. Door deel te nemen aan deze actie, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd en ermee in te stemmen dat je gebonden bent aan deze voorwaarden, evenals alle voorwaarden en bepalingen die door de organisator zijn opgesteld.