085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Goud Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5653

Over William Morris Willow Bough Goud

De wilg is een van William Morris zijn favoriete motieven en daar zijn wij het helemaal mee eens! Dit Willow Blad Goud gordijn komt uit de collectie die we samen met het V&A museum gelanceerd hebben en is een prachtige mix van design en functionaliteit. De felle goudkleurige combinatie met de koele grijstinten brengen het gordijn echt tot leven. Wij zien deze opvallende kleurencombinatie nog vele jaren in huizen en inrichtingen gebruikt worden.

Het gordijn wordt voor jou op maat gemaakt en je kunt kiezen of je wilt dat we dat doen met een licht filterende voering, een verduisterende voering of zonder voering. Daarnaast kun je kiezen voor een uitvoering als plooigordijn met enkele of dubbele plooi, of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren