085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Fruit Herfst Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5735

Over William Morris Fruit Herfst

Het mooie gordijn met ontwerp van William Morris is resultaat van een samenwerking met het V&A museum. Hierdoor kunnen wij dit prachtige gordijn exclusief aanbieden. De mix tussen een lichte achtergrond en de donker gekleurde bladeren en bloemen zorgen ervoor dat je een waar kunstwerk in huis haalt.

De Fruit Herfst is nu beschikbaar met een voering naar keuze waarmee je de natuurlijke licht inval kunt bepalen. Kies daarbij uit een verduisterende of lichtfilterende voering. Standaard wordt het gordijn zonder voering geleverd. We maken dit gordijn speciaal op maat met een enkele plooi, dubbele plooi of als ringgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren