085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Compton Amber Gordijnen

 28,05
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5770

Over William Morris Compton Amber

De William Morris Compton raamdecoratie is onderdeel van onze unieke samenwerking met het V&A museum, het design van deze serie gordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen heeft veel historie en is oorspronkelijk geproduceerd in 1896 voor Compton Hall. Het was ooit William Morris zijn laatste ontwerp maar wordt nu erkend als het werk van John Henry Dearle. Dit klassieke ontwerp heeft de tand des tijds doorstaan en een uitgelezen kans om een stuk design in je huis te brengen. We maken het gordijn voor je op maat met een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard wordt het gordijn ongevoerd geleverd.

Deze gordijnen zijn beschikbaar als plooigordijn meteen enkele of dubbele plooi, of als ringgordijn, kies het model dat bij jou past!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren