085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Paleo Linnen Olifant Grijs Vouwgordijn

 98,40
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
638

Over Elektrisch Paleo Linnen Olifant Grijs

Dit gemotoriseerde vouwgordijn in de kleur Paleo Linnen Olifant Grijs heeft een huiselijke grijze kleur. Deze luxe tint brengt een bepaalde rust in je interieur en maakt het een fijne plek om te zijn, of het nu in je slaapkamer, woonkamer of keuken is.

Download de SmartView App en bedien je vouwgordijn met 1 druk op de knop! Bedien je vouwgordijn binnen no-time op afstand. Wie wilt dat nou niet?

Ook maken we de voering speciaal voor jou op maat, waarbij je kunt kiezen uit een lichtfilterende voering of een verduisterende voering. Standaard wordt het vouwgordijn zonder voering geleverd.

Benieuwd of dit de uitstraling is waar je naar op zoek bent? Vraag dan gratis een kleurstaal aan. Wij maken dit product standaard op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 à 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren