085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Voile Thorens Smoke Gordijnen

 13,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5835

Over Voile Thorens Smoke

Prachtige, eigentijdse voile gordijnen. Deze soepele neutraal grijze voile stof is makkelijk te combineren is met de rest van je inrichting en past daarmee in elk interieur. De doorschijnende stof laat veel licht toe in je kamer, maar houdt wel wat warmte buiten en zorgt voor de nodige privacy. De gordijnen zijn makkelijk te openen en te sluiten is en is daarmee een perfect oplossing voor grote ramen en deuren. 

De combinatie van katoen, linnen en polyester zorgen voor een fantastisch mooi afgewerkte stof. Bestel nu gratis de kleurstaal van de Voile Thorens Smoke voor bij jou thuis!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 55% Linnen, 18% Polyester, 27% Katoen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren