085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Titan Verduisterend CrĆØme

Twist2Fit Titan Verduisterend CrĆØme Rolgordijn

ā‚¬Ā 19,00
2242

Over Twist2Fit Titan Verduisterend CrĆØme

Ontdek de veelzijdige Twist2Fit Titan Verduisterend CrĆØme. Dit warme en lichte rolgordijn creĆ«ert een basis voor een natuurlijke, gezellige sfeer en past perfect in iedere ruimte. De crĆØme kleur biedt volop combinatie- en mogelijkheden tot variatie, zodat je moeiteloos de ideale look voor jouw interieur kunt creĆ«ren. De raamdecoratie is dus niet alleen stijlvol maar ook praktisch.

Het is 100% waterdicht en verduisterend, waardoor je volledige controle hebt over de gewenste privacy en lichtinval. Het rolgordijn is bovendien gemakkelijk schoon te maken, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in de keuken of badkamer.

Is het installeren van raamdecoratie een opgave waar je tegenop ziet? Niet met deze revolutionaire topper! Het speciale Twist2Fit-systeem heeft alles in huis om van de montage een koud kunstje te maken, zonder dat er ook maar een enkele schroef nodig is.

Combineer deze crĆØme tint met accenten in fris limoen, groen, speels geel of vrolijk oranje voor een levendige uitstraling. Wil je de kleur graag goed kunnen beoordelen? Vraag dan kosteloos een kleurstaal aan en ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van de Twist2Fit Titan Verduisterend CrĆØme. Wij maken al onze raamdecoratie volledig naar jouw wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% polyester acrylic coated
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Control can be located to either the left or right
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain
  • Great for bedrooms, suitable for kitchens and bathrooms
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren