085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenTwist2Fit Rolgordijnen Zonder BorenTwist2Fit Oculus Screen Middernacht

Twist2Fit Oculus Screen Middernacht Rolgordijn

ā‚¬Ā 18,00
2206

Over Twist2Fit Oculus Screen Middernacht

Ontdek het Twist2Fit Oculus Screen Middernacht Rolgordijn, een prachtige screen die zowel elegant als functioneel is. Deze speciaal 'eenrichting' stof biedt overdag een doorkijkje naar buiten, terwijl het van buitenaf de inkijk volledig blokkeert. De verfijnde zwarte kleur van dit rolgordijn maakt het een zeer populaire keuze.

Met zijn uitstekende lichtfilterende werking is dit rolgordijn perfect geschikt voor slaapkamers, waar het een serene sfeer creƫert. Of je interieur nu lichte of donkere tinten heeft, het Twist2Fit Oculus Screen Middernacht Rolgordijn voegt een frisse uitstraling toe aan jouw kamer. Niet alleen is dit rolgordijn stijlvol, maar het is ook 100% waterbestendig dankzij het gebruik van hoogwaardig polyester. Hierdoor is het eenvoudig schoon te maken, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in badkamers en keukens.

Twist2Fit is speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken als het gaat om de installatie van raamdecoratie. Met zijn stevige aluminium rolbuis hoef je je niet langer druk te maken over schroeven of boren. Kies voor gemak en ga voor Twist2Fit.

Benieuwd naar de kleur Middernacht? Bestel snel je kleurstaal en ervaar zelf de prachtige eigenschappen van dit Twist2Fit Oculus Screen Middernacht Rolgordijn in jouw interieur. Al onze raamdecoratie maken wij standaard naar wens op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Please note: At night this is reversed so ensure that your night time privacy is protected
  • Unique magic screen fabric allows you to see out without anyone being able to see in during the day
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren