085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Timothy Grass Heather Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5393

Over Timothy Grass Heather

Het zachtjes wiegende witte gras op de roze gordijnstof heeft een rustige en ontspannen uitwerking op iedere kamer waar dit plooigordijn of ringgordijn komt te hangen. Kies bij plooigordijnen uit een enkele plooi of een dubbele plooi.

Dit veelzijdige gordijn is perfect geschikt voor iedere kamer in je huis, van eetkamer tot slaapkamer tot woonkamer, omdat je kunt kiezen uit verschillende voeringen: verduisterend, of lichtfilterend. Standaard leveren we deze gordijnen zonder voering.

Geïnspireerd door de natuur, ontwerpt Clarissa Hulse vanuit haar studio in Londen de meest verrassende patronen die zich kenmerken door botanische beeldtaal en gedurfde kleurtinten. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren