085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Timothy Grass Dove Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5397

Over Timothy Grass Dove

Ben je op zoek naar moderne, charmante en praktische raambekleding? Wij stellen je graag voor aan een van onze favoriete gordijnen uit de Clarissa Hulse Collectie. Dit Timothy Grass Dove plooi of ringgordijn brengt, met de subtiele witte takjes op een lichtgrijze stof, een eigentijdse verfijning in ieder huis. 

Je kunt kiezen uit verschillende voeringen; verduisterend of lichtfilterend. Standaard worden ze zonder voering geleverd.

Ben je benieuwd naar deze gordijnstof? Je kunt een gratis kleurstaal bij ons bestellen zodat je de stof eerst in het echt kunt bekijken. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren