085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Springs Dawn Chorus Bloesem Vouwgordijn

ÔéČ┬á35,25
782

Over Springs Dawn Chorus Bloesem

Breng alle lieflijke elementen van de natuur in jouw interieur met het Springs Dawn Chorus Bloesem vouwgordijn uit onze Sanderson collectie. Prachtige roze tonen zingen je toe met de geïllustreerde vogels die tussen de takken van de stof uitpiepen. Zet de toon die jij wilt in jouw interieur met deze schat uit de natuur als vouwgordijn. We hebben het uiterlijk nu wel bejubelt, maar dat is bij verre na niet het enige wat dit vouwgordijn geweldig maakt!

De 100% polyester stof is makkelijk te verwijderen voor de schoonmaak door het eenvoudige klittenband systeem, bovendien is dit product standaard voorzien van een luxe nikkel bedieningsketting. Controle over licht binnenshuis is bovendien naar wens aan te passen door bijvoorbeeld voor een lichtfilterende of verduisterende voering te kiezen!

Ben jij net zo enthousiast geworden over dit vouwgordijn als wij? Kies er dan voor om direct een kleurstaal te bestellen zodat jij vanuit de comfort van jouw huis een overwegen keuze kan maken. Vervolgens maken wij van Tuiss altijd jouw raamdecoratie volledig naar wens op maat.

Wil je meer hypermoderne innovatie in je huis? Dan heb je geluk! Dit product is namelijk beschikbaar voor de slimme SmartView-upgrade, geef jezelf het ultieme gebruikersgemak in huis, laat onhandige koorden in het verleden.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren