085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Spirit Ivoor - 25mm Lamellen Aluminium Jaloezie

 9,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de lamelmaat
Lees meer >

Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
17332

Over Spirit Ivoor

Ga je voor een luchtige uitstraling én praktisch nut? De Spirit Ivoor is een crèmekleurige aluminium jaloezie met een hoop functionele voordelen. De tint zorgt ervoor dat dit een veelzijdige jaloezie is doordat je deze kunt combineren met veel verschillende kleuren.

De Spirit aluminium jaloezieën behoren tot onze premium collectie. De lamellen zijn gemaakt van robuust aluminium, waardoor ze er jarenlang prachtig uit blijven zien, je ze eenvoudig kunt besturen en schoon kunt maken. Doordat de lamellen gemaakt zijn van aluminium zijn deze waterbestendig. Dit maakt de raamdecoratie tot een goede keuze voor in vochtige kamer zoals de badkamer en keuken. 

Hang de Spirit Ivoor op in je woonkamer, eetkamer of keuken! Wil je de tint eerst in het echt bekijken? Geen probleem! Bij Tuiss begrijpen we dat je de raamdecoratie eerst in het echt wilt bekijken. Bestel de gratis kleurstaal en vergelijk deze met jouw interieur! De Spirit Ivoor wordt, net als alle andere raamdecoratie, volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Aluminium
  • Maximale breedte 2,500mm, Maximale hoogte 2,500mm
  • Minimale breedte 210mm, Minimale hoogte 200mm
  • Doorzichtige kantelstang en gecoördineerde optrekkoorden, aan een zijde naar keuze
  • Kleurgecoördineerde boven- en onderrails
  • Suitable for kitchens and bathrooms
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Let op: minstens 30 mm is nodig om 25 mm alluminium jaloezieën in een kozijn te plaatsen
  • Super gemakkelijk opmeten & monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren