085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Salice Pruim Standaard Gordijnen

 26,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5312

Over Salice Pruim

Deze vrolijke Salice Pruim gordijnen met de beige achtergrond en de paarse bloemen die tot bloei komen brengen een vleugje natuur in je interieur. De paarse kleur geeft de kamer een frisse uitstraling en de beige gordijnstof hangt soepel langs je raam.

Deze Salice Pruim gordijnen worden op maat gemaakt als ringgordijn of als plooigordijn met een enkele of een dubbele plooi. Standaard worden ze ongevoerd geleverd maar je kunt ook kiezen voor een lichtfilterende of een verduisterende voering.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren