085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Salento Linnen Rolgordijn

ÔéČ┬á24,00
2066

Over Salento Linnen

Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je ruimte met het Salento Linnen Rolgordijn. Dit gordijn brengt een prachtig natuurlijk gevoel in je interieur. Met zijn warme neutrale tint, die doet denken aan het lichtste hout, biedt dit rolgordijn een rustieke textuur in combinatie met een prachtig zachte kleurenpalet, ideaal voor elke interieurstijl. Laat een schitterende diffusie van licht je ruimte verrijken met dit rolgordijn bij je raam.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 41% Polyester, 22.5% Paper, 36.5% RL (Rayon70%+Linen30%)
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren