085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Regenwoud Moss Standaard Gordijnen

 22,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5389

Over Regenwoud Moss

Verdwaal in een vrolijke groene jungle met dit mooie ontwerp van de getalenteerde designer Clarissa Hulse. Verschillende tinten lichtgroen, donkergroen, felgroen, afgewisseld met pastelgroene schaduwen op de gordijnstof geven dit rolgordijn diepte en brengen het tot leven.

Je kunt bij deze gordijnen kiezen voor plooigordijnen of voor ringgordijnen. Plooigordijnen kunnen we maken met een enkele of een dubbele plooi. Selecteer een voering die past bij de ruimte waar je dit gordijn hangt en bepaal zo de hoeveelheid lichtinval en privacy in elke kamer. Standaard leveren we deze gordijnen zonder voering.

We sturen je graag een gratis kleurstaal toe van deze Regenwoud Moss gordijnstof zodat je de kleur in het echt kunt bekijken.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren