085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Pumice Oester Standaard Gordijnen

 23,40
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5281

Over Pumice Oester

Deze mooie Pumice Oester gordijnen komen uit onze kleurrijke Harlequin collectie. Lichte oesterkleurige horizontale strepen versmelten met witte strepen op de soepele gordijnstof. Het rustige kleurenpallet van lichte grijze of beige tinten in combinatie met wit maken het geschikt voor veel interieurs.

Deze neutrale, lichte gordijnen zouden mooi staan in werkkamers,  slaapkamers of woonkamers en we maken ze geschikt voor iedere ruimte omdat je kunt kiezen uit verschillende voeringopties; ongevoerd, lichtfilterende gevoerd of verduisterend gevoerd.

Voor een stoere look kies je ringgordijnen en voor een meer klassieke look kies je plooigordijnen. We maken het op maat, speciaal voor jou!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren