085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Penrith Crème Standaard Gordijnen

 17,85
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5585

Over Penrith Crème

Soms heeft u alleen een zacht, effen rolgordijn in een mooie crème kleur nodig om een kamer af te maken. Dit is precies het Penrith Cream vouwgordijn dat je hier ziet. Het is licht gestructureerd, waardoor het rolgordijn ook een vleugje karakter krijgt.

Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Ben je op zoek naar ringgordijnen, gordijnen met enkele plooi of toch voor gordijnen met dubbele plooi? Ook kun je kiezen voor een extra verduisterende voering voor minder lichtinval.

Bestel je gratis kleurstaal en ontdek de schoonheid van eenvoud!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren