085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Olmeca Mist Standaard Gordijnen

 23,40
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5304

Over Olmeca Mist

Warm en vrolijk! Deze lichtblauwe met witte Olmeca Mist gordijnen brengen met het botanische patroon iedere ruimte tot leven. Silhouettes van witte bladeren beklimmen de lichtblauwe achtergrond van de gordijnstof en geven deze gordijnen een mooi contrast. Deze Olmeca Mist gordijnen upgraden iedere woonkamer, slaapkamer of werkkamer waar ze hangen.

Standaard zijn deze blauw met witte gordijnen ongevoerd maar we kunnen ze ook voor je voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering. Kies plooigordijnen voor een traditionele look en ringgordijnen voor een wat stoerdere look.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren