085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Nuevo Sapphire Rolgordijn

 30,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3233

Over Nuevo Sapphire

Gedurfde in elkaar grijpende vormen zijn de basis voor dit patchwork-ontwerp van Scion. Met de trendy tinten saffier, pompoen en houtskool is het Nuevo Sapphire rolgordijn een goede keuze voor in woonkamers, slaapkamers en in kantoren.

Door het kiezen van jouw ideale voering bepaal je zelf hoeveel licht je kamer kan binnendringen. Kies voor een thermisch-verduisterende voering voor in je slaapkamer, en voor een lichtfilterende voering voor in je woonkamer. 

Tip: Maak een geheel van je interieur door te kiezen voor effen muren en moderne meubels. Op die manier springt het rolgordijn er nog beter uit. Heb je er al aan gedacht dat dit product ook een elektrische SmartView-upgrade heeft? Trakteer jezelf op deze slimme keuze en ga voor ultiem gebruiksgemak, helemaal naar jouw wens!

Wil je jouw nieuwe favoriete raamdecoratie eerst rustig thuis ontdekken? Bestel snel je kleurstaal via de oranje knop! Wij maken al onze bestellingen standaard op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Keuze uit lichtfilterende of verduisterende stof
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren