085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Mr Fox Neutraal Standaard Gordijnen

 26,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5242

Over Mr Fox Neutraal

De enige echte! Het Britse lifestyle merk Scion weet met zijn welbekende Mr. Fox een speelse en vrolijke uitstraling te geven aan je interieur. Het iconische beestje loopt rustig over het beige kleurige gordijn. De aardse tinten maken de raamdecoratie tot de perfecte middenweg: Een leuk ontwerp wat niet overweldigend staat in een al drukke kamer.

De raamdecoratie is beschikbaar in een plooigordijn uitvoering, en in een ringgordijn uitvoering voor een stoerdere look. De mate van licht en privacy dat binnenkomt wordt bepaald door de voeringopties waar je uit kunt kiezen. Kies een verduisterende voering voor je slaapkamer en een lichtfilterende of ongevoerde versie voor je woonkamer.

Beoordeel zelf! We sturen je graag een gratis kleurstaal van de Mr Fox Neutraal gordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren