085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Loretta Steel Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5575

Over Loretta Steel

Twijfel je tussen traditioneel gezellig en eigentijds chic? Dan hebben wij voor jou de perfecte oplossing, het beste van twee werelden: Maak kennis met het Lorretta Steel plooigordijn of ringgordijn.

De grijsachtige Loretta Steel gordijnen hebben een knusse textuurstof met een strakke grijze tint die helemaal trendy is. Omdat de kleur vrij neutraal is ziet deze kleur er in iedere kamer goed uit en volgens ons in een modern interieur al helemaal!

De voering maken we voor je naar wens, kies daarbij uit een lichtfilterende of verduisterende voering. Wil je de gordijnen liever ongevoerd? Geen probleem, wij maken het op maat, speciaal voor jou!


  • Volledig op maat gemaakt
  • 58% Polyester, 42% Katoen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Verzwaarde hoeken waardoor de gordijnen recht hangen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren