085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Loretta Sky Standaard Gordijnen

 22,95
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5552

Over Loretta Sky

Deze Loretta Sky-gordijnen zijn cool, fris en super stijlvol! De textuurstof heeft een mix van lichte grijstinten en blauwtinten. De kleur doet denken aan een heldere hemel op een koude winterdag en heeft een kalmerend effect op je interieur. De combinatie van de blauwe kleur met de grof geweven stof straalt warmte en gezelligheid uit.

We leveren deze gordijnen als ringgordijnen of plooigordijnen en maken het speciaal voor jou naar wens met een voering naar keuze. Kies daarbij uit een ongevoerde versie, een verduisterende versie of een lichtfilterende versie. 

Benieuwd naar deze Loretta Sky stof? Bestel nu jouw gratis kleurstaal en laat je verrassen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 58% Polyester, 42% Katoen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Verzwaarde hoeken waardoor de gordijnen recht hangen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren