085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Lohko Flame Standaard Gordijnen

 26,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5238

Over Lohko Flame

De jaren 60-look is terug van weg geweest! De Lokho Flame gordijnen met zijn gedurfde kleuren en blokpatroon geven je interieur de vrolijke boost waar je naar zoekt. De oranje gordijnen maken deel uit van de gelijknamige retro-collectie van Scion. 

Ben je op zoek naar wat interieur inspiratie voor bij deze stijlvolle gordijnen? Denk aan ronde lampen en voorwerpen, of aan meubels en accessoires van kurk! Op deze manier maak jij je jaren '60 look helemaal af!

De gordijnen zijn verkrijgbaar in een plooigordijn en ringgordijn uitvoering. Standaard worden ze ongevoerd geleverd. Ook is deze raamdecoratie leverbaar met een lichtfilterende of verduisterende voering, zodat je slaapkamer prettig donker is.  

Bestel je gratis kleurstaal nu voor bij jouw thuis, en ontdek de kleur zelf! Bij iedere order wordt dit product op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren