3 jaar garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

is nu

Eenvoudige Website, Betere Producten, Lagere Prijzen & Snellere Levering. Dezelfde Service & Garantie!


vanaf €11.95

Impressions Houten Jaloezieën

Mooie, eigentijdse kleuren en de natuurlijke textuur van hout, deze collectie van Impressions houten jaloezieën is stijlvol en elegant en geschikt voor elke kamer in huis. De sterke, faux houten (PVC) lamellen kunnen zelfs de meest uitdagende omgevingen aan, waardoor ze ideaal zijn voor keukens en badkamers.

vanaf €19.75

Geverfde Houten Jaloezieën

Met een keuze uit matte en glanzende afwerkingen kan je met deze prachtige collectie gelakte echt houten jaloezieën kiezen tussen helder wit, zacht neutraal, warm grijs en eigentijds zwart, passend bij de stijl van je huis om het een slimme en verfijnde afwerking te geven.

vanaf €21.75

Impressions Houten Jaloezieën met Ladderbanden

Deze hoogwaardige kunststof houten jaloezieën met banden bieden een harmonieuze mix van functionaliteit en design en combineren robuust materiaal (PVC) met een ongelooflijke stijl. Perfect voor je keuken of badkamer, ze zijn waterdicht en sterk, met gestructureerde lamellen en bijbehorende banden zodat je in elke kamer een slimme en elegante look kunt creëren.

vanaf €23.75

Geverfde Houten Jaloezieën met Ladderbanden

Deze collectie van echt houten jaloezieën combineert stijlvolle banden met prachtige beschilderde houten latten en geeft de schoonheid van de natuur weer en creëert een stoere, eigentijdse stijl. Door elegantie en verfijning in je huis te brengen, kun je een combinatie van kleuren kiezen die bij elk interieur past.

Houten Jaloezieën

De natuurlijke uitstraling van houten jaloezieën geeft je huis echt karakter. Hun tijdloze stijl en organische aard zijn perfect voor zowel moderne als hedendaagse ruimtes en voegen elegantie en textuur toe aan je huis. Onze Impressions collectie geeft je alle designelementen van een echt houten rolgordijn met extra, praktische eigenschappen van nephout. Perfect voor keukens en badkamers. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en waterdicht, waardoor ze bestand zijn tegen veel verschillende omgevingen.

Al onze echt houten jaloezieën zijn van hardhout van topkwaliteit gemaakt en bieden duurzaamheid en stijl, en onze collecties natuurlijk en geverfd hout worden ecologisch beheerd en geoogst. Voor extra chique extra's kan je kiezen uit op elkaar afgestemde tapes die zachtheid en stijl toevoegen aan het uiterlijk van je jaloezieën.