We blijven online en zijn open voor bestellingen. Lees meer over hoe we reageren op COVID-19
 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

Herroepingsrecht


Kan ik mijn bestelling annuleren?

Stuur binnen 4 uur na ontvangst van de orderbevestiging een e-mail naar support@tuiss.nl en we zijn nog op tijd om je bestelling bij de fabriek te annuleren.


Heb ik herroepingsrecht?

Veel van onze producten worden voor je op maat gemaakt. Het gaat dan om de producten waarvoor je zelf specifieke (millimeter/centimeter) afmetingen voor op dient te geven. Deze producten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

Een uitzondering zijn onze dakraamrolgordijnen aangezien dit standaardmaten zijn. Je hebt 14 dagen te tijd om zonder reden aan te geven dat je het product wilt retourneren. Deze periode gaat in vanaf het moment dat de bestelling geleverd is. Graag dit verzoek sturen naar support@tuiss.nl.

Wij zullen je vervolgens een label toesturen zodat je het pakket naar het magazijn kan sturen. De retourkosten zijn voor jouw rekening. Zodra het pakket bij ons ontvangen is storten wij het totale bedrag van het product inclusief verzendkosten weer naar je terug. Nadat je bekend gemaakt hebt bij ons via email dat je het product wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om te zorgen dat het aangekomen is in het magazijn.