We blijven online en zijn open voor bestellingen. Lees meer over hoe we reageren op COVID-19

Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl


vanaf €19.50

Luxe Naturel Wave Gordijnen

Onze Wavegordijnen met een prachtige waveplooi. Dankzij de speciale rail blijft het gordijn perfect in de golfvorm hangen. Deze collectie Luxe Naturel Wave Gordijnen bevat getextureerde stoffen in lichte en neutrale kleurstellingen voor een prachtige, eenvoudige en verfijnde look. Uitzonderlijke kwaliteit en volledig gevoerd zullen deze Wave gordijnen je huis voorzien van een moderne stijlvolle uitstraling. Zeer geschikt als overgordijnen: zowel lichtdoorlatend als verduisterend.

vanaf €24.95

Luxe Colours Wave Gordijnen

Onze Wavegordijnen met een prachtige waveplooi. Dankzij de speciale rail blijft het gordijn perfect in de golfvorm hangen. Breng een kleurrijke vibe in je huis met een luxe Wave Gordijn. De Luxe Colours collectie bevat de meest populaire kleuren en toont de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Bovendien zijn al onze Luxe Wave Gordijnen volledig gevoerd en van de hoogste kwaliteit. Zeer geschikt als overgordijnen: zowel lichtdoorlatend als verduisterend.

vanaf €27.95

Luxe Designs Wave Gordijnen

NIEUW: Onze Wavegordijnen met een prachtige waveplooi. Dankzij de speciale rail blijft het gordijn perfect in de golfvorm hangen. Deze collectie Wave gordijnen met Designs heeft zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen en is verkrijgbaar in een groot aantal kleurstellingen. De mooie patronen maken het mogelijk om je huis helemaal af te maken met een levendige uitstraling. Zeer geschikt als overgordijnen: zowel lichtdoorlatend als verduisterend.

vanaf €24.95

Luxe Echte & Faux Zijde Wave Gordijnen

Deze zijden collectie is gemaakt van prachtig echt zijde en prachtige faux-stof die perfect de look en glans van het echte materiaal weerspiegelt. In een regenboog van kleuren en neutrale tinten geven deze Wave Gordijnen je huis een decadente look met een elegante en verfijnde afwerking.

vanaf €19.50

Luxe Voile Wave Gordijnen

Geef je huis een zachte en stijlvolle uitstraling met een van onze Luxeuse Voile Wave Gordijn. Het geeft je huis een zachte schaduw terwijl je naar buiten kunt kijken, waardoor je de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie krijgt.

5 Star

jalouzie

dik tevreden ????

5 Star

50mm jaloezie

Perfect

4 Star

vouwgordijn

We hebben een vouwgordijn helemaal naar onze zin. Er is duidelijk uitgelegd hoe we de maat moesten nemen. En we zijn er blij...

5 Star

Houten lammellen

Snelle levering en goede kwaliteit en op maat

5 Star

Tuiss vouwgordijen

Top, mooie gordijnen, perfect op maat, goede kwaliteit

5 Star

Lamellen

Goede service. Snel geleverd alles goed op maat. En reserve onderdelen erbij.

5 Star

Jaloezieen

Fijne prijzen, snelle levering

5 Star

Witte Houten jaloezieen

Echt geweldige service, ook telefonisch. Product is top kwaliteit en super simpel op te hangen. Geweldige prijs, nergens...