Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl


vanaf €15.45

Luxe Naturel Gordijnen

Luxe naturel gordijnen zijn beschikbaar in een klassieke uitvoering of wave uitvoering. De klassieke gordijnen zijn beschikbaar met enkele of dubbele plooi of als ringgordijnen. De wave gordijnen worden geleverd met een speciale rails, die zorgt voor perfecte golven. Deze collectie luxe naturel gordijnen bevat textuurstoffen in lichte en neutrale kleurstellingen voor een prachtige, eenvoudige en verfijnde look. Met een uitzonderlijke kwaliteit en optioneel gevoerd zullen deze gordijnen je huis voorzien van een moderne stijlvolle uitstraling. Ze zijn ook zeer geschikt als overgordijnen.

vanaf €28.05

Luxe Colours Gordijnen

Onze Colours gordijnen zijn beschikbaar in de klassieke uitvoering of nieuwe wave uitvoering. De klassieke gordijnen zijn beschikbaar met enkele of dubbele plooi of als ringgordijnen. De wave gordijnen vallen in perfecte golven langs je raam. Breng een kleurrijke vibe in je huis met deze Luxe gordijnen collecties. De Luxe Colours collectie bevat de meest populaire kleuren en toont de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting. Onze gordijnen zijn standaard ongevoerd maar optioneel kun je kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende voering, zodat ze geschikt zijn voor iedere kamer in je huis!

vanaf €34.95

Luxe Fluwelen & Chenille Gordijnen

Luxe fluwelen en & chenille gordijnen geven je interieur een luxe uitstraling en vanwege de vele modellen die we leveren kun je kiezen voor een strakkere of speelsere look. Als je gaat voor klassieke gordijnen kun je kiezen uit gordijnen met een enkele of dubbele plooi of ringgordijnen. Geef je de voorkeur aan onze wave gordijnen dan krijg je er een speciale rails bij die ervoor zorgt dat de stof in gelijkmatige golven langs je raam hangt.

vanaf €31.50

Luxe Designs Gordijnen

Luxe gordijnen met prachtige designs! Beschikbaar als klassieke gordijnen met plooien of ringen of als wave gordijnen. Deze collectie gordijnen met Designs heeft zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen en is verkrijgbaar in een groot aantal kleurstellingen. De mooie patronen maken je inrichtinge helemaal af, kies uitgesproken designs om de gordijnen de centerpiece van je kamer te maken of ga voor verfijnde patronen voor een subtiele touch in je interieur. In deze collectie zitten unieke patronen van bekende designers en merken. Deze gordijnen zijn ook zeer geschikt als overgordijnen: ongevoerd, lichtfilterend gevoerd of verduisterend gevoerd.

vanaf €24.75

Luxe Echte & Faux Zijde Gordijnen

Deze zijden collecties zijn gemaakt van prachtig echte zijden en imitatie zijden stoffen. De imitatie zijden stoffen, ook wel faux zijde genoemd, weerspiegelen perfect de look en glans van het echte materiaal. In een regenboog van kleuren en neutrale tinten geven deze gordijnen je huis een decadente look met een elegante en verfijnde afwerking. We leveren deze stoffen als traditionele gordijnen met ringen of plooien of als wave gordijnen met gelijkmatige golven. Bekijk deze collectie en laat je verrassen.