085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Eternity Linnen Biscuit Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5643

Over Eternity Linnen Biscuit

Gordijnen zijn een populaire en veelzijdige keuze! Deze Eternity Linen Biscuit gordijnen zijn beschikbaar als ringgordijn of als plooigordijn met een enkele of dubbele plooi. Deze gordijnen geven je huis een rustieke charme. De beige, lichtbruine kleur brengt warmte in je interieur en gaat samen met veel kleurenschema's. 

De lichtbruinte tint van deze gordijnstof in combinatie met de fijne weving brengt textuur in je kamer en voegen contrast toe aan neutrale inrichtingen. 

Omdat je kunt kiezen of je de gordijnen ongevoerd wilt of met een lichtfilterende of verduisterende voering, kun je het gordijn helemaal naar wens laten maken en heeft iedere kamer de gewenste lichtinval. Ook zijn deze beige ring of plooigordijnen goed te combineren met andere producten zoals vouwgordijnen en rolgordijnen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 70% Polyester 30% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren