085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Toulouse Verduisterend Paprika

Elektrisch Toulouse Verduisterend Paprika Rolgordijn

ā‚¬Ā 86,00
2447

Over Elektrisch Toulouse Verduisterend Paprika

Geef je interieur een extra dosis pit met het Elektrisch Toulouse Verduisterend Paprika rolgordijn. Met dit rolgordijn kun je karakter en variatie toevoegen aan elke kamer. Gemaakt van hoogwaardige stof die subtiel licht filtert en de gewenste privacy biedt.

Laat dit elegant gekleurde rolgordijn jouw ramen omhullen en geniet van een vleugje ingetogen luxe. Het bedienen van dit gordijn is eenvoudig en moeiteloos dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app. Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn gemakkelijk omhoog en omlaag bewegen, precies zoals jij het wilt. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Toulouse Verduisterend Paprika rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en sfeervolle sfeer in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat kleurbeleving thuis belangrijk is. Daarom bieden we gratis kleurstalen aan, zodat je de tint kunt vergelijken met jouw eigen interieur. Onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt om perfect bij jouw ramen te passen. Kies voor hoogwaardige kwaliteit die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Als breedte EN hoogte groter zijn dan 2000mm kan de stof een lasnaad krijgen, afhankelijk van de stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren