085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Sorrento Verduisterend Staalblauw

Elektrisch Sorrento Verduisterend Staalblauw Rolgordijn

ā‚¬Ā 87,00
2417

Over Elektrisch Sorrento Verduisterend Staalblauw

Maak een stijlvolle toevoeging aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Staalblauw rolgordijn. Deze blauwe grijstint creƫert een eigentijdse en verfijnde uitstraling in elke kamer.

Het rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige verduisterende stof, waardoor je kunt genieten van optimale duisternis en privacy. De elegante kleur voegt een vleugje ingetogen luxe toe aan je ramen. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit elektrische rolgordijn moeiteloos. Met een eenvoudige tik op je smartphone kun je het gordijn naar wens omhoog en omlaag laten bewegen.

Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Staalblauw rolgordijn en creƫer een harmonieuze en sfeervolle ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in je eigen interieur wilt ervaren. Daarom bieden we de mogelijkheid om kosteloos een kleurstaal aan te vragen, zodat je de tint kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw wensen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren