085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Mozaïek Zilver Vouwgordijn

ÔéČ┬á97,60
562

Over Elektrisch Mozaïek Zilver

Uit onze innovatieve & stijlvolle Smartview collectie, presenteren wij deze ultieme schoonheid: het vouwgordijn in Elektrisch Mozaïek Zilver, vol textuur en charme. Dit prachtige geometrische ontwerp in een zilveren kleurenspel bevat een combinatie van pluche zachtheid, zilveren mozaïek patronen met een knuffelbaar lichtgrijs. Dit is de ultieme keuze om een weelderige uitstraling aan je interieur toe te voegen!

Verkrijgbaar in lichtfilterende of een thermische verduisterende voering, dit product kan volledig naar jouw wens voor de gekozen ruimte aangepast worden! Bovendien is de bediening van dit elektrische vouwgordijn via de innovatieve SmartView app, zo gepiept zonder rommelige kettingen- of koorden!

Dit mooie patroon eerst in het echt bewonderen voordat je een keuze maakt? Natuurlijk kan dat! Bestel direct een gratis kleurstaal en beslis vanuit je luie stoel. Vervolgens maken wij jouw favoriet standaard naar wens op maat!

Met deze raamdecoratie zal je huis stralen!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
  • Moeiteloos bedienen met ons Elektrisch SmartView systeem
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren