085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Egyptisch Blauw Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2316

Over Elektrisch Avalon Egyptisch Blauw

Verrijk jouw interieur met het Elektrisch Avalon Egyptisch Blauw rolgordijn. Dit praktische rolgordijn is ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten, perfect voor slaapkamers, badkamers en elke andere ruimte in huis.

Het rolgordijn is vervaardigd van lichtfilterende stof die gemakkelijk schoon te maken is en heeft een prachtig, blauwe kleur. Hiermee geniet je van een subtiele regeling van het binnenvallende licht en voldoende privacy. Met de geïntegreerde batterij-aangedreven motor en onze handige SmartView app wordt het gebruik van dit rolgordijn een fluitje van een cent.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren