085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Donkerblauw Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2347

Over Elektrisch Avalon Donkerblauw

Met het oog op gebruiksgemak in jouw huis is het Elektrisch Avalon Donkerblauw Rolgordijn een praktische keuze voor slaapkamers, badkamers en alles daartussenin.

Dit rolgordijn is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken lichtfilterende stof en heeft een prachtige diepe blauwe kleur. Je zult genieten van zachte lichtregeling en voldoende privacy met dit gordijn voor je raam.

Bovendien is het niet alleen uitzonderlijk stijlvol, maar ook uitzonderlijk eenvoudig te gebruiken dankzij de geïntegreerde batterij-aangedreven motor en onze SmartView app. Met slechts een tikje kun je dit rolgordijn omhoog of omlaag laten gaan.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat je de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren