085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Storm Standaard Gordijnen

 22,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5462

Over Dill Storm

Wat een leven zit er in deze plooigordijnen en ringgordijnen! Ontwerpster Clarissa Hulse heeft zichzelf weer overtroffen... De witte silhouetten van dille op de donkergrijze ombre achtergrond doen denken aan donker weer op het Britse platteland. De grijze en witte tinten met de subtiele dille afbeeldingen maken het geschikt voor iedere kamer in je huis, zoals de slaapkamer of de woonkamer.

Met deze raambekleding haal je een stukje natuur je huis binnen. Kies een voering die past bij de kamer waar je deze raamdecoratie wilt hangen. Voor optimale privacy en verduistering kies je de verduisterende voering en wil je wat meer licht in je kamer dan kies je voor de lichtfilterende voering of de standaard ongevoerde versie.

Benieuwd naar deze Dill storm gordijnen? We sturen je graag een gratis kleurstaal toe zodat je de stof kunt zien en voelen. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren