085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Oceaan Standaard Gordijnen

 22,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5476

Over Dill Oceaan

Prachtige gordijnen met witte silhouetten van dille tegen een groenblauwe ombre achtergrond...dit ontwerp van de getalenteerde designer Clarissa Hulse is uniek. Geïnspireerd door Britse zomers in de natuur, voegt het levendigheid toe aan elke kamer. Het patroon is gedrukt op de meest zachte oceaanblauwe stof die we speciaal voor jou als plooigordijnen of als ringgordijnen kunnen leveren.

Kies uit verschillende voeringen zodat het gordijn helemaal aansluit bij jouw wensen met betrekking tot privacy en lichtfiltering. Standaard wordt dit gordijn zonder voering geleverd. Wist je dat deze mooie Dill Oceaan stof ook beschikbaar is voor vouwgordijnen, wave gordijnen en rolgordijnen?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren