085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Kiezelsteen Standaard Gordijnen

 22,50
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5472

Over Dill Kiezelsteen

Dit grijs met witte Dill Kiezelsteen ringgordijn of plooigordijn met design van de getalenteerde ontwerpster Clarissa Hulse haalt de natuur van het Britse platteland bij je naar binnen. De subtiele witte silhouetten tegen de kiezelsteenkleurige ombre achtergrond stralen rust uit en zouden prachtig staan in een woonkamer of slaapkamer.

Je kunt zelf bepalen welke voering je wilt en kunt daarbij een keuze maken uit een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard wordt het gordijn ongevoerd geleverd. Wist je dat deze wit met grijs en beige stof ook beschikbaar is voor vouwgordijnen, rolgordijnen en wave gordijnen? Zo kun je in iedere kamer van je huis de juiste raambekleding hangen in dezelfde stijl.

We sturen je gerust een gratis kleurstaaltje zodat je deze Dill kiezelsteen stof in het echt kunt voelen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren