085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Fuchsia Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5478

Over Dill Fuchsia

Deze Dille ringgordijnen en plooigordijnen tonen een prachtige fuchsia silhouette van bloeiende dille dat je een vrolijk en zomers gevoel geeft. De print tegen een roze achtergrond van ombre laat je kamer leven! Het design op deze gordijnen is onderdeel van onze Clarissa Hulse collectie. Het werk van Clarissa komt tot stand in haar studio in Noord Londen waarbij ze zich laat inspireren door natuurfotografie.

Kies de voering die bij jou past en maak deze mooie gordijnen geschikt voor iedere kamer in je huis. Interieurtip: Kies een verduisterende voering voor slaapkamers. Voor woonkamers en studeerkamers vind je een lichtfilterende of ongevoerde versie wellicht mooier. 

Wist je dat dit patroon ook beschikbaar is op wave gordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen? Benieuwd? Bestel dan nu jouw gratis kleurstaal.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren