085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenChoices Etta Papyrus

Choices Etta Papyrus Rolgordijn

ā‚¬Ā 20,00
2278

Over Choices Etta Papyrus

Met zijn verbluffende neutrale tint voegt ons Choices Etta Papyrus Rolgordijn een vloeiend element toe aan elk interieur. Dit rolgordijn kan naadloos samensmelten met vergelijkbare tinten of een opvallend contrast creƫren in een heldere en gedurfde ruimte. De prachtige natuurlijke beige kleur is gecombineerd met een veelzijdige stof en diverse bekledingsopties, zodat je dit rolgordijn kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Van lichtfiltering voor een zachte gloed, tot verduistering voor maximale privacy en thermische bekleding om warm en knus te blijven, onze Choices Rolgordijnen hebben voor elk huis wel iets te bieden. Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken, wat wil je nog meer? 

Wist je dat er een slimme upgrade beschikbaar is voor dit product? Kies voor de SmartView upgrade, bedien jouw raamdecoratie waar en wanneer waar jij dat wilt via de SmartView-app of de optionele afstandsbediening.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren