085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
sanderson

Charleston Steen Vouwgordijn

ā‚¬Ā 35,25
790

Over Charleston Steen

Een klassiek, romantisch vouwgordijn in eigentijdse stijl, de nieuwe generatie van botanische patronen van onze Sanderson collectie zijn hier! Waan je in een prachtige bloementuin zonder het gevoel dat je per ongeluk grootmoeders gordijnen hebt gepakt, ondanks dat ook oma deze nieuwe verbeterde versie prachtig zal vinden.

Niet enkel pracht en praal, deze beauty heeft daarnaast ook nog geweldige upgrade opties voor iedere behoefte. Het liefst geen felle zon in je ogen tijdens het thuiswerken maar wel genieten van verfijnd licht? Kies dan voor onze lichtfilterende voering. Compleet tot rust komen in een nu compleet donkere, knusse slaapkamer? Dan raden wij de blackout voering aan om jou heerlijk te laten doordromen zoals jij het voor ogen hebt.

Stiekem benieuwd naar hoe Charleston Steen in jouw interieur zal staan? Bestel dan nu direct een gratis sample om nog verliefder te worden op deze prachtige bloemen! Daarnaast maken wij van Tuiss altijd jouw raamdecoratie volledig naar wens op maat. Kies voor en persoonlijke touch en laat Tuiss alles doen om jou raamdecoratie wensen te verwezenlijken.

Wist je dat je met dit topproduct ook de technologie naar een hoger niveau kunt tillen? Kies voor de slimme SmartView-upgrade en gun jezelf het ultieme gebruiksgemak in huis.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,350mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren